Get a free EOS lip balm!

12.11.16 Thea A 4 Comments

This is only for my Danish, Swedish and Norwegian readers, I'm sorry 
Picture: @EOS
Hej mine kære! Det er så længe siden jeg har skrevet et indlæg på dansk, det føles helt mærkeligt! Men sagen er den, at jeg blev nødt til at dele denne fantastiske nyhed med jer. Lige nu kører EOS en kampange, hvor man kan få én gratis EOS læpepromade - amazing, right? De giver 10.000 ud, så det er med at være hurtig, jeg har allerede bestilt min hjem (jeg valgte 'pomegranate raspberry') og glæder mig meget til at modtage den!

Så piger, hvis I vil have en tildlig julegave til jer selv, kan I få en EOS gratis lige her!
If you're Norwegian use this link- If you're Swedish use this link

4 kommentarer:

 1. Tak for tip, det er da bestemt ikke dårligt :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel? Tak fordi du læser med! :) xx

   Slet
 2. Tak for det gode tip! :-D Forresten jeg tænkte på om du har lyst til at følges? Da jeg synes din blog er god.

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Malene! Du følger bare, så skal jeg nok følge tilbage :) xx

   Slet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!