Being different

1.6.16 Thea A 2 Comments


Jeg bliver nemt inspireret af andre. Det kan være en tilfældig jeg møder på min vej med den lækreste stil, den fedeste udstråling og så meget andet. Jeg begyndte for omkring en måned siden at se Astrid Olsens videoer på YouTube, normalt ser jeg ikke rigtig danske YouTubere, men jeg kunne bare mærke at hun var noget specielt.

I går modtog jeg Astrids bog "Tro på dig selv og din stil" som virkelig har fået mig til at tænke over min stil, og om at være "for normal". Jeg har aldrig rigtig følt mig helt tilpas i det tøj jeg går i til hverdag, og ville ønske jeg var mere modig og turde springe ud i flere ting. Astrid er en kæmpe inspiration for mig, fordi hun tør at være anderledes. Jeg er stadig ung og prøver at finde min egen stil, men det tager tid og sikkert en masse eksperimenter. Da bloggen jo er en del af mig og min stil, vil I måske se lidt anderledes looks for tiden, men jeg håber I vil med mig på denne rejse. xx

Og til alle jer der tør at skille jer ud - I er for seje, og jeg misunder jer!

2 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!