Currently listening to

5.3.16 Thea A 2 Comments

I går skulle min søster hen til hendes veninde og derefter videre i byen. Da vi så var kommet hen til veninden, kommer min søster efter, hun har glemt hendes pung med penge, id og rejsekort.. Super flot! Vi blev derfor nødt til at køre hjem og hente hendes pung, og køre hen til veninden igen - hvilket vil sige min far og jeg brugte 2 timer på at køre for min dejlige søster, haha.

Jeg tror vi alle har siddet og kedet os på en lang køretur, hvor jeg i hvert fald ville have været helt død uden musik. Derfor vil jeg i dag dele mine nuværende musik favoritter med jer, som altid gør mig glad på en lang og kedelig køretur.Er I også vilde med en af sangene?

2 kommentarer:

 1. Super fedt indlæg
  er også helt vild med Rihanna - work
  Håber du har en fantastisk dag:)

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, den er også virkelig god! Du må også have en dejlig dag :)

   Slet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!