Sunday walk

15.2.16 Thea A 2 Comments

Hej sødeste læsere! Jeg ville lige dele lidt billeder fra i går, hvor jeg var ude og gå en tur sammen med min mor, søster og hund. I sidste uge havde vi projektuge på min skole, og i dag skulle vi så fremlægge, og det gik super godt! Min gruppe, som består af mine to gode veninder og jeg, fik 12, så selvom jeg ikke har fået sovet meget i nat (for jeg jo ville have det helt på plads), var det nu okay, haha. På onsdag, torsdag og fredag har jeg terminsprøver, og så går jeg ellers en længe ventet vinterferie i møde, jeg glæder mig!

Har I fået ferie, eller skal I vente en uge mere som jeg?

2 kommentarer:

 1. Super flotte billeder
  er så heldig at have ferie nu :)
  hav en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, Thea! Håber du har en god ferie. :)

   Slet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!