Spring Wanties

28.2.16 Thea A 6 Comments

1. here ♡ 2. here ♡ 3. here ♡ 4. here ♡ 5. here ♡ 6. here
Ey chicas. Som I ved, har jeg haft ferie i denne uge, hvilket resulterede i lidt for meget netshopping, ups! Jeg elsker at handle på nettet, da mange mennesker i butikker stresser mig, og køer til prøverum og kasser bestemt heller ikke lige er mig.

Nu er det jo ved at være forår, så garderoben skal opdateres med lysere farver og forhåbentligt også lidt lettere tøj, så man ikke behøver pakke sig ind i 3 lag tøj, fordi der er koldt udenfor.. Yes, I’m that kind of person. Tøjet på collagen er fundet på hjemmesiden Esprit.dk, som er en af mine absolut yndlings hjemmesider! De har et stort udvalg til både mænd og kvinder, og selvfølelig både hverdagstøj, festtøj osv. Tøjet er af god kvalitet, og man kan ikke tjekke hjemmesiden ud uden pludselig at have 8 varer i ens kurv.. Ikke at jeg kender noget til det, haha.

Jeg har især forelsket mig i de sorte hæle, som både kan bruges til hverdag og fest - årh, jeg må eje dem! Jeg står også og mangler en ny jakke (hvis jeg selv skulle sige det), da vejret langsomt bliver varmere, og der passer 3’eren helt perfekt, da den ser både ser blød og lækker ud, men stadig ikke er ”stor” så det bliver for varmt. Trøjen på billede nr. 4 er også bare SÅ fin, og som I ved, elsker jeg små detaljer, som gør tøjet anderledes, og denne trøje har de fineste blonder ved skuldrene, som jeg slet ikke kan stå for!
Hvad synes I om collagen? Har I en favorit?
    Affiliate

6 kommentarer:

 1. Så fine items! Er vild med den stribede :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, den er også bare flot! :)

   Slet
 2. Rigtig fin blog - lækkert setup!
  www.linnealafleur.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det varmer mit hjerte, mange tak Linnea!

   Slet
 3. Super fin collage. Jakken er perfekt til når forårsvejret engang melder sin ankomst (:
  Camilla | http://cammi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og jeg er helt enig! :)

   Slet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!