Little black dress

17.2.16 Thea A 8 Comments

Hej skønheder. I dag var jeg oppe til terminsprøve i dansk (skriftlig fremstilling), og det gik helt fint. Der var heldigvis et debatindlæg, som jeg godt kan lide at skrive. I morgen står den på matematik, av! Jeg får brug for intet mindre end et mirakel, hvis jeg skal bestå med en nogenlunde karakter, haha.

Anyways, jeg har glædet mig til at vise jer denne fine kjole fra Riott.dk. Jeg modtog den i går med posten, og den er så flot i virkeligheden! Jeg har stylet den med et par lækre hæle, som resulterede i det perfekte fest outfit. Jeg elsker, at det er en enkel sort kjole, med et stylish touch med det gennemsigtige "bælte". Du kan finde denne kjole (kun 200 kr!) og mange andre flotte festkjoler på Riott.dk, de har et stort udsalg for tiden, så I skal skynde jer, hvis I vil have fingrene i nogle af de smukke kjoler til billige penge.
Hvad synes I om kjolen? Skriv endelig en kommentar! xx
Get this gorgeous dress here
Dette indlæg er lavet i samarbejde med Riott.dk

8 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!