Lisa Olsson's collection for Nelly

24.2.16 Thea A 6 Comments

.. And a talk about successful bloggers


Jeg har virkelig meget respekt for bloggere, som selv har arbejdet deres vej op til succes. Som ikke bare har deltaget i et reality program, og på den måde fået en af Danmarks mest læste blogs. Selvfølgelig kan de også godt have arbejdet for det, men lad os være ærlige! Det er 90% nemmere at blive anerkendt blogger, når man har været i tv'et.

Der er mange eksempler på succesfulde bloggere, men i dag har jeg valgt at fokusere på den smukke Lisa Olsson, da hun for et par dage siden lancerede hendes helt egen tøjkollektion for Nelly (goals). Lisa er en 21 årig fashion- og livsstilsblogger, og på hendes blog finder man de smukkeste billeder, massere inspiration og lækre outfits. Med hendes 8 år i bagagen som blogger, fortjener Lisa uden tvivl alt den succes hun har fået. I kan finde Lisas blog her, og hendes kollektion længere nede i dette indlæg.
Er I lige så vilde med hendes kollektion som jeg er?
1. here. 2. here. 3. here. 4. here. 5. here. 6. Sold out. 7. here. 8. here. 9. here. 10. here. 11. here. 12. here. 13. here. 14. here. 15. here. 16. here. 17. here. 18. here.

Oh and of course - Lisa Olsson totally own those pictures. :)
    Affiliate

6 kommentarer:

 1. Sikke en fin kollektion. Jeg er helt vild med de nuancer hun har brug

  SvarSlet
 2. Super fede sager, er faktisk vild med det hele :D

  SvarSlet
 3. Der er så mange fede bloggere, og så mange der fortjener mere anerkendelse end de for i forvejen! :)

  // Cathrine
  www.tiiner.dk

  SvarSlet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!