Get the perfect morning

21.2.16 Thea A 2 Comments

Mange af os har dårlige vaner, når det kommer til morgener. Derfor har jeg prøvet og undersøge, og komme med mine egne bud på, hvordan man får den helt perfekte morgen. Hvem ved, måske bliver morgener din favorit tid på dagen, efter du har ændret på nogle dårlige vaner? Lad os komme i gang!
Croissants and strawberry for breakfast
Source: kaboompics.com
1. En god morgenmad. Det virker måske ikke så vigtigt, men det er det, da det giver dig energi, som du har brug for senere på dagen. Hvis du er en af dem, som bare ikke kan spise noget om morgenen, kan du prøve med en smoothie, som er et sundt og lækkert alternativ. Psst! Hvis du mangler lidt inspiration til morgenmaden, har jeg lavet et helt indlæg som I kan finde lige her.

2. Træning. Jeg indrømmer det, jeg gør det ikke selv mere, men jeg vil gerne starte op med træningen igen, fordi det gør en gladere og friskere fra morgenstunden. Et tip der hjalp mig igang, var at begynde i weekenderne og så senere tilføje det til din daglige rutine - og når det lykkedes så hold ved! Hvis du først er stoppet, er det svært at komme i gang igen, jeg taler fra egne erfaringer, haha. Hvis ikke du har tid til at træne om morgen, kan du også lave lidt udstræknings øvelser, så dine muskler vågner op. Man kan finde mange gode eksempler, på let træning man kan gøre derhjemme på Youtube.
#Throwback me doing yoga in the morning
3. Stå tidligere op. Jeg var engang en af dem, som kom løbende gennem hele huset, fordi jeg var sent på den. Nu har jeg endelig taget mig sammen til at stå tidligere op, og det har gjort mig til et meget gladere menneske! Jeg elsker at have rolig morgener, og det kan kun anbefales at prøve, hvis du selv er stresset om morgenen.

4. Lad din mobil ligge. Det er ikke godt for dig at kigge på din mobil som det første om morgenen. I stedet kan du overveje, at læse lidt sider i dit yndlingsmagasin og derefter gøre dig klar, og som det sidste inden du smutter ud af døren, se hvad der sker på Facebook.

Har du nogle dårlige vaner om morgenen? Og har du noget at tilføje til at få en god morgen?

2 kommentarer:

 1. Virkelig et skønt indlæg :)

  www.elinetychsen.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det betyder så meget for mig! :)

   Slet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!