Workout clothes

10.1.16 Thea A 4 Comments

Hej sweeties. Når et nyt år starter, er der altid mange, der gerne vil have en sundere livsstil, hvilket jeg synes er et super sejt fortsæt. Jeg vil bare gerne huske jer på, ikke at sætte alt for urealistiske mål. At love sig selv, at man vil træne hver eneste dag i hele 2016, er nok ikke det mest realistiske fortsæt - let's be honest! Jeg tror på man kommer længst med små realistiske mål, og man kan jo altid tilføje noget, når man kommer ind i rytmen, kan I følge mig?

Jeg har været ved at finde noget lækkert træningstøj til jer, da jeg ved fra mig selv, at jeg får mere lyst til at træne, når jeg har noget træningstøj på, jeg føler mig godt tilpas i. Jeg har faktisk selv den grå jakke på collagen, som jeg er vildt glad for, da den er så nem og dejlig lige at tage over sig, især nu hvor der er så koldt! Alt held og lykke til jer, der kæmper med at blive sundere i år, I er for seje!
     Affiliate

4 kommentarer:

 1. Lækker collage - nr. 3 er super fin!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 2. Er helt enig med dig. Jeg har selv lavet små realistiske mål, og det køre bare :D
  Virkelig lækre sager, kigger selv efter nyt træningstøj.

  Knus <3
  (slettede min anden kommentar, da det var forkert bruger jeg skrev fra)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt at høre, at det går godt med dine mål. Tak for din kommentar. :)

   Slet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!