My new watch!

13.1.16 Thea A 4 Comments

Der findes ikke noget bedre end at få pakker ind af døren, og især ikke hvis det er et lækkert ur! Jeg er nemlig blevet den heldige ejer af et Komono ur, og det er allerede blevet en favorit i mine accessoires.
Det er ikke så tit jeg går med ur, da jeg ærligt er meget kræsen hvad angår ure, men jeg blev helt forelsket, da jeg fandt dette Komono ur. Det er et meget moderne, stilfuldt og elegant ur, som blot er nogle af de krav jeg stiller til det perfekte ur. Jeg har nemlig altid godt kunne lide ure, da de kan sætte prikken over i’et ved ethvert outfit, og jeg lyver ikke, når jeg siger, dette ur har siddet trofast om mit håndled, siden jeg fik det.

Mine favorit ting ved dette ur er detaljerne og den gode kvalitet. Jeg er også vild med, det passer til mange forskellige outfits, og f.eks. ikke er en vild farve, hvor man skal tænke mere over, hvad man styler det med. Det hele blev også meget bedre, da uret kun var en dag om at komme, og det skal siges, eftersom jeg er en meget utålmodig person, at jeg er stor fan af hurtig levering!

Hvis du også gerne vil eje dette lækre Komono ur, kan jeg varmt anbefale www.ditur.dk. De har et stort udvalg af både dame- og herreure, blandt andet har de mærket Daniel Wellington, som I måske ved jeg også er vild med. Jeg har været så heldig at skaffe en rabatkode til jer, hvor i kan få 15% rabat på alle urene, hvis I bruger koden ”Thea”. Happy watch shopping loves! ♡
Dette indlæg er lavet I samarbejde med Ditur

4 kommentarer:

 1. Det bliver helt sikkert sat på ønskelisten med det samme. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også bare så flot! :)

   Slet
 2. Det er da super fint!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!