Behind the scenes

15.1.16 Thea A 4 Comments

Okay girls - let's be real here! Når man får taget billeder, er der altid nogle, som ikke går helt efter planen.. Jeg tror vi allesammen ved, hvad jeg taler om! I dag har jeg valgt at dele nogle knap så perfekte billeder, for at vise jer at jeg er et menneske bag skærmen præcis ligesom jer, og nogen gange går de billeder der også helt glat for mig!
 Typisk mig at rette på håret.. Imens billedet bliver taget.
Der var den mest irriterende gren lige der, hvor jeg havde fundet det perfekte spot. Her står jeg så og ser vildt latterlig ud, mens jeg desperat prøver at få den væk - the struggle is real!
Æhm... Jeg har ingen idé om hvad jeg tænkte, da dette billede blev taget.
Dette billede blev ikke så pænt, som jeg havde forstillet mig inden, åh gud!
Der var den igen.. Retter på håret imens billederne bliver taget (!!).

Jeg håber, I synes det var lidt sjovt at se nogle af de billeder, jeg normalt ikke deler med jer. Hvis I godt kan lide dette indlæg, vil jeg med med glæde fortsætte med at gemme nogle af alle mine fails (der findes langt værre billeder af mig!), i stedet for at slette dem så hurtigt som muligt, haha.
I må have en rigtig god aften. ♡

4 kommentarer:

 1. Thea, you are looking absolutely gorgeous! <3

  May x | THEMAYDEN.COM | bloglovin'

  SvarSlet
  Svar
  1. Your comment made my day, thank you so much <3

   Slet
 2. Svar
  1. It makes me so happy that you like my pictures, thank you!

   Slet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!