Merry christmas loves

24.12.15 Thea A 0 Comments

Hej mine dejligste. Jeg forstår slet ikke det allerede er den 24 december.. What?! Jeg har simpelthen haft så travlt hele december, og jeg vil også gerne undskylde for bloggen har stået lidt stille, men jeg startede min vinterferie ud med at være syg, og dagen efter blev min bedstemor syg, så vi har passet hende de sidste dage.

I dag skal der ikke ske det helt vilde, men jeg er stadig ret spændt! Jeg holder julen hjemme med min mor, far og søster, og så tager vi lige hen og kigger til min bedstemor senere på aftenen. I går fik vi de sidste ting klar til i dag, og om aftenen var vi ude og spise, fordi det var min mors fødselsdag.

Jeg vil gerne ønske jer allesammen en rigtig dejlig jul, husk at være taknemmelig for at have nogen at fejre julen med, og selvfølgelig gaverne!! ♡

0 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!