Vinter jakke guide

28.11.15 Thea A 0 Comments

Hej piger! Så er det for alvor blevet koldt udenfor, og vi må erkende, det er på tide, vi skal have fat i en lækker og ikke mindst varm vinterjakke. Som I måske også ved, har sneen allerede fundet vej til Danmark, så jeg tror godt vi kan regne med at få en hvid jul i år. Heldigvis er sneen ikke kommet til min by endnu - ikke fordi jeg har noget imod sne, jeg orker bare ikke døje med det før december, haha. Happy shopping my babes!

The classic chick
Jeg må indrømme, jeg er en af dem der går efter en klassisk sort jakke. Jeg er den slags person som fryser hele året rundt, så det vigtigste for mig er jeg holder mig varm i min vinterjakke. Jeg har totalt har forelsket mig i jakke nummer to, og overvejer meget at bestille den hjem.

The stylish long jacket
1. Her ♡ 2. Her ♡ 3. Her
I ægte hollywood stil er den lange jakke selvfølgelig på listen, og jeg er fan!

That girly winter
Faktisk er jeg ikke selv ret stor fan af farven lyserød, men tilfældigt faldt jeg lige over jakke nummer to og blev simpelthen nødt til at have den med i vinter jakke guiden.

 The fluffy one
Om man kan lide det eller ej, er pels jakker altså et hit i år. Jeg har en svaghed for hvide pels jakker som den første, men er dog i tvivl om, hvis jeg købte en, jeg ville få den brugt.

Hvilken slags jakke foretrækker du i de kolde vintermåneder?
Dette indlæg kan indeholde affiliate links

0 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!