In The Woods

16.11.15 Thea A 0 Comments

Hej mine kære. Ville lige dele nogle billeder, jeg tog i går, da jeg var ude og gå en tur med min familie og dejlige hund. Jeg synes ikke, der er noget bedre, end at gå en tur med sin familie. Jeg glemmer alt om tid og sted, og nyder bare udsigten og fuglesangen, det er for mig den bedste måde at koble af, efter nogle meget lange og stressede uger. Jeg håber I har haft en dejlig mandag.

Hi loves. I wanted to share some pictures from yesterday, where I was in the woods with my family and dog. I love walking in the woods with my family, and i literally forget all about time and being stressed. This is the best way for me to clam down. I hope you've had a good day.
In the woods
In the woods
In the woods

0 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!