Praktik - tors. og fre.

2.10.15 Thea A 0 Comments

Læs første del om min praktik uge HER

Torsdag:
I dag har jeg bundet blomster, bundet blomster og bundet flere blomster, haha. Jeg er ret stolt af jeg ikke har ødelagt et eller andet endnu - godt nok har jeg knækket en hel masse blomster, men jeg plejer at være meget mere uheldig, så jeg er glad! Synes det er ret vildt at jeg har stået og bundet buketter, som nogle køber fordi de godt kan lide dem, og måske giver til en person, der betyder noget for dem, som forhåbentligt bliver glad for den. Det er mærkeligt at tænke over, der kun er i morgen tilbage af praktik ugen.

Fredag:
Det har været en helt fantastisk dag, og jeg kan slet ikke stoppe med at smile! Dagen startede med nogle blomster, der skulle ordens, som I efterhånden har hørt mange gange, haha. Derefter lavede jeg en buket, og fik efter det at vide, jeg måtte lave en buket, som jeg kunne tage med hjem. Min mor elsker blomster, så da jeg fandt ud af, jeg kunne lave en buket til hende, blev jeg nærmest lykkelig, for jeg elsker at glæde andre! Da jeg var midt i at lave buketten, kom en af mine søde "kollegaer" hen til mig, med en kæmpe gaveæske, og sagde at den skulle jeg have, fordi jeg havde været i praktik der... WHAT?! Jeg var mundlam og vildt taknemmelig, for hvor var det en sød tanke af dem! Jeg bliver så rørt når andre viser, at de tænker på mig. Jeg havde bare troet, jeg var "endnu en træls skole elev" og at jeg ikke var til nogen hjælp, så det gjorde mig så glad! Det har været en skøn, hård og meget lærerig uge, hvor jeg har prøvet, hvordan det er at have et rigtigt arbejde.


Jeg håber at I synes, det har været spændende at følge med i! Rigtig god weekend til jer, mine dejlige læsere.

0 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!