October Wanties

3.10.15 Thea A 2 Comments

October Wanties

Hej babes! Jeg har været ved at sætte lidt lækkert tøj sammen i en collage - selvom jeg ærligt aldrig har været ret god til at lave collager. Dette er resultatet af 10 minutters arbejde på Paint.. Ja du læste rigtigt. Heldigvis er tingene så flotte, at det ikke gør noget, at collagen ikke er så professionelt lavet. Jeg er virkelig vild med det hele, og jeg har forsøgt at finde noget i forskellige prisklasser. Jeg er især vild med den lavender farvede taske designet af Ariana Grande, som jeg er enormt stor fan af.

Har I en favorit? Hvis I forresten gerne vil have, jeg laver flere collager, så skriv endelig en kommentar!

// Hi babes! I've found some things I would love to get this autumn and made a collage, so I could share it with you my loves. I know it's not the prettiest collage, but I made it on Paint, haha. I especially love the lavender colored bag designed by Ariana Grande, she's one of my big style icons.

Do you have a favorite? Also, if you want me to make more collages, please leave a comment and let me know!

2 kommentarer:

  1. Elsker nr. 1 & 3!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Kan jeg godt forstå! Tak for din kommentar. :) - Thea.

      Slet

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!