Fordomme overfor bloggere..

3.9.15 Thea A 0 Comments

*Only in Danish*

Hej allesammen. Vil gerne snakke med jer omkring fordomme overfor bloggere, men først vil jeg gerne fortælle jer, hvor meget tid jeg faktisk selv bruger på min blog. Det I ser er nemlig kun 50% af det jeg faktisk laver.

For tiden arbejder jeg en helt del med mit blog design, det er også derfor alle links desværre ikke virker helt endnu, men jeg arbejder på det! Hvis nogle af jer selv er bloggere eller har været, ved I sikkert hvor lang tid det kan tage, bare at rette på en lille ting på ens blog som f.eks. menuen på ens blog (!!!).

Det I ikke ved, er at når jeg ikke laver lektier, arbejder jeg faktisk på min blog. Selv hvis der er en dag eller to jeg ikke blogger, arbejder jeg stadig faktisk stadig - tit arbejder jeg faktisk mest de dage, jeg ikke skriver indlæg, nettop fordi jeg arbejder med andre ting som f.eks. designet.

MEN! Jeg er simpelthen så træt af alle de fordomme der følger med, når man vælger at lave en blog. Hvorfor kan vi ikke bare lade andre mennesker, gøre det de har lyst til? Jeg kan allerede nu fortælle, at der vil helt sikkert vil komme flere af disse indlæg, fordi jeg gerne vil vise folk hvor hårdt vi bloggere rent faktisk arbejder for vores elskede hobby og for nogle også job.

- Anyways, nu vil jeg ikke sprede mere negativ energi for i dag, håber I alle har en dejlig torsdag.

0 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!