2 girls who inspire me

12.9.15 Thea A 0 Comments

*English reader? Scroll down*

Hej mine babes. Jeg tror ordene 'inspirer' og 'inspirerende' er de to ord, jeg bruger mest på min blog, haha. Så i dag tænkte jeg, det kunne være sjovt at vise jer 2 personer, som inspirer mig rigtig meget. Skriv endelig en kommentar, hvis I gerne vil se flere af disse indlæg.

// Hi babes. I think 'inspire' and 'inspiring' is my two most used words on my blog, haha. Today I thought it would be fun to show you 2 girls who inspire me a lot. If you like this post please leave a comment and let me know.

Sandra Willer - Sandra er en meget succesfuld blogger på 19 år. Sandra inspirer mig ikke kun, fordi hun laver helt crazy gode blog indlæg, men også fordi hun gennem sin tekst og billeder, formår at vise sin personlighed frem. Noget andet, jeg synes der er inspirerende ved Sandra, er hun er så målrettet. Selvom hun ejer en seriøs blog, havde hun stadig tid til at gennemføre sin skole - hun havde endda 6 a-fag på gymnasiet! Keep up the good work girl!

// Sandra Willer - Sandra is a 19 years old really successful blogger. Sandra inspire me because she make amazing blog posts, but also because she's good at showing her personality through her blog. Another thing I find interesting about Sandra, is that she is so damn awesome! Even though she owns her own blog, she still had time to finish her school and did very well. Keep the good work up girl!
Sandra Willer
KLIK HER FOR AT KOMME TIL SANDRAS BLOG
(Click to go to Sandra's blog)
Ingrid Nilsen - Den første video jeg så med Ingrid var hendes 'Coming Out' video på youtube, og jeg var nærmest ved at græde, da hun selv begyndte at græde. Efterfølgende har jeg set en masse af hendes videoer, og jeg er helt forelsket i dem. Hun er en vildt sød og positiv person, og hver gang jeg ser en af hendes videoer, føler jeg jeg bliver et 10% bedre menneske.

// Ingrid Nilsen - The first video I saw with Ingrid was her 'Coming out' video on youtube and when she started crying, i was close to cry too.. I'm not even kidding. After that I saw a lot of her other videos and fell in love. She's a really kind and positive person and everytime I see one of her videos I feel like I'm a 10% better person.
Ingrid Nilsen
KLIK HER FOR AT KOMME TIL INGRIDS YOUTUBE
(Click to get to Ingrid's youtube)
Jeg vil helt klart anbefale jer, både at tjekke Sandras blog og Ingrids youtube ud, da det helt klart er tiden værd! Har I selv nogle personer fra nettet som inspirer jer? Jeg vil elske at høre om det i kommentarerne! Knus Thea.

// I would definitely recommend you guys to check out Sandras blog and Ingrid's youtube and I promise you - it's worth the time! Do you have some people on the internet who inspires you? I would love to hear about it in the comments. Love, Thea.

0 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!