What an amazing day

23.8.15 Thea A 0 Comments

I hvert fald her i Danmark, hvis man som mig elsker solskinsvejr! For hold op hvor er det et længe ventet og fantastisk vejr i dag. Jeg bliver helt glad bare at kigge ud i solen og som mange andre bloggere, holder jeg meget af at blogge ude i solen, også selvom det giver lidt problemer med at se, hvad der står på skærmen - men jeg klager bestemt ikke! Jeg håber I nyder det gode vejr lige så meget som mig.

// The weather here in Denmark are amazing those days! The sun is shining and it makes me so happy. I love to be outside and blog, even though it can be hard to see the computer screen - but I'm definitly not complaining! I hope you're having a good day loves.


- Thea.

0 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!