Just another new blogger

21.8.15 Thea A 0 Comments

Det første blogindlæg er altid akavet.. Altid! Men for at gøre det kort, er mit navn Thea og jeg er femten år gammel. Jeg er gammel blogger, men efter min gamle blog valgte at slette alle billeder, gjorde jeg min blog privat og har ikke blogget lige siden. Jeg tror selv det har været godt med en lang pause, men kan godt mærke hvor meget jeg har savnet det.

Jeg håber I har lyst til at læse med!

// The first blog post is always awkward.. Or is it just me? I wanna try to make this short, but my name is Thea and I'm fifthteen years old. I've been a blogger before, but all my pictures on the blog got deleted so I stopped blogging. Now I'm back as a blogger and I've missed it so much!

I hope you'll like my blog!

0 kommentarer:

Let me know what you're thinking. I love to read your comments!